Foto boek
Film-album

Linieweg 3

4845 PM  Wagenberg

Mob. 06-12997650

Copyright en realisatie: CLarijs Webdesign en Diensten.

Foto boek


D’n Amerkeuken winnaar van Plattelandsaward 2008’.

Circa 200 deelnemers aan het symposium “Markt trends en kansen” hoorden op 3 april het uiteindelijke jury-oordeel, waarin D’n Amerkeuken als uiteindelijke winnaar uit de bus kwam. Johan Halters, exploitant van de keuken, ontving de award uit handen van Gedeputeerde Annemarie Moons.

Uit het jury-rapport: "Tenslotte het initiatief D’n Amerkeuken. Dit betreft een eenvoudig, maar tegelijk heel creatief concept dat vernieuwend mag worden genoemd. Als opvallende elementen in het initiatief noemt de jury de samenwerking tussen leveranciers van streekproducten en de brede toepasbaarheid en inzetbaarheid, zowel voor de eigen streekbevolking als bezoekers van buiten de provincie. De combinatie met de presentatie van streekproducten is slim bedacht.

Het initiatief is nog erg jong en heeft zijn groeimogelijkheden, die de jury als heel ruim beoordeelt, nog nauwelijks verkend. De voorzichtigheid waarmee de initiatiefnemers te werk gaan valt te prijzen. Tegelijkertijd mag men gerust wat meer zelfvertrouwen hebben om met wat goede adviezen het product sneller in de markt te zetten en verder uit te bouwen.
Vooral omdat het laatstgenoemde initiatief, waarbij met betrekkelijk geringe middelen een goed idee wordt vormgegeven, een echt stimulerend voorbeeld voor anderen kan zijn voor innovatie en vernieuwing op het platteland, heeft de jury besloten als winnaar van de Plattelandsaward 2008 uit te roepen: “D’n Amerkeuken”."

Meer weten over D'n Amerkeuken?

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen via denamerkant@gmail.com
D’n Amerkeuken: